Dostupnost výrobků!

Vážení zákazníci,
pro dostupnost vašeho výrobku si rozklikněte ROLETOVÉ MENU žádaného rozměru na podstránce.
Dostuposť ověřte popřípadě telefonicky na čísle + 420 775 900 401.

Jak ušetřit za vodu v koupelně

Každý z nás může přispět k ochraně životního prostředí i snížením nákladů za vodní a stočné jednoduchými, ale účinnými kroky. Myslete na budoucnost a udělejte zodpovědná rozhodnutí při používání vody ve vaší domácnosti. Společně můžeme přispět k udržitelnější planetě pro budoucí generace.

Praktické tipy, jak šetřit vodu a zároveň udržet pohodlí a hygienu ve vaší domácnosti:

Šetřete při praní:
Praní plné náplně pračky je mnohem efektivnější než praní několika menších zátěží. Maximálním naplněním pračky snížíte počet cyklů a tím i spotřebu vody. Vyberte vhodný program praní v závislosti na typu oblečení a množství špinavých věcí. Moderní pračky mají různé programy s různou spotřebou vody, takže vždy vyberte ten, který je nejefektivnější pro danou situaci. Vyberte vhodný program praní v závislosti na typu oblečení a množství špinavých věcí. Moderní pračky mají různé programy s různou spotřebou vody, takže vždy vyberte ten, který je nejefektivnější pro danou situaci. Vyberte si prací prostředek, který je šetrný k životnímu prostředí a doporučený pro nižší teploty praní. Některé značky nabízejí speciální „nízkoteplotní“ verze prášků a kapek, které efektivně pracují při nižších teplotách vody. Dodržováním těchto jednoduchých tipů můžete výrazně snížit spotřebu vody při praní a zároveň přispívat k udržitelnosti našeho životního prostředí. Váš ekologický přístup k praní může sloužit jako inspirace pro vaši rodinu a přátele, aby i oni začali šetřit vodu a přispívali k udržitelnější budoucnosti.

Instalace vodovodních perlátorů s nízkým prouděním:
Doplnění vodovodních perel za moderní modely s nízkým prouděním může výrazně snížit spotřebu vody při mytí rukou či mytí zubů. Tyto perlatoey redukují množství vypouštěné vody, ale stále zachovávají dostatečný komfort.

Sprchové hlavice s úsporou vody:Skvělým způsobem, jak šetřit vodu při sprchování, je investovat do sprchové hlavice s technologií úspory vody. Tyto hlavice využívají vzduch a inovativní nastavení proudu vody, aby dosáhly stejné účinnosti při sprchování, ale s menší spotřebou vody.

Použijte plnou kapacitu myčky nádobí:
Jako u pračky, tak u myčky nádobí je efektivně naplnit ji na maximální kapacitu před každým použitím. Tímto způsobem zajistíte, že využijete maximální potenciál myčky a minimalizujete počet cyklů. Vyberte si mycí prostředky, které jsou šetrné k životnímu prostředí a mají nižší spotřebu vody. Důkladná mycí působnost myčky vám umožní použít menší množství mycího prostředku. Pokud máte možnost, můžete využívat recyklační režim pro mytí nádobí, který využívá již použitou vodu k dalšímu plnění myčky. To může výrazně snížit spotřebu vody.

Sbírejte dešťovou vodu:
Pokud je to možné, sbírejte dešťovou vodu do nádob a používejte ji k zahradnímu zavlažování nebo ke splachování toalety. Toto je skvělý a ekonomický způsob, jak využít přírodní zdroj vody.

Vylepšete izolaci vodovodních potrubí:
Ujistěte se, že vaše vodovodní potrubí jsou dobře izolována, aby se minimalizovala ztráta teplé vody během její přepravy. Tímto způsobem si zachováte konstantní teplotu vody bez nutnosti dalšího zbytečného zahřívání.

Retro koupelny, které vás osln

Pokud vás fascinuje retro design a peníze potřebujete investovat na nákup samostatně stojící vany či jiných potřebných..

Luxusní koupelny pro mladé

Konečně se vám podařilo předělat své bydlení a potřebujete dokončit koupelnu. Poradíme pár nápadů, jak na to.

Stylové japonské koupelny

Japonci ekologický národ a při tvorbě koupelen myslí na životní prostředí. Jedním z nich je využití odtečené vody z umyvadla, kterou zrecyklují...

LED zrcadla v koupelně

LED zrcadlo se nijak neliší od běžného zrcadla, které jste umístili do své koupelny, kromě toho, že první je vybaveno LED světly.